retin-a cream online
Diplomamunkák feltöltése 2016
English version Facebook Feliratkozás a könyvtár híreire RSS-ben

Ingyenes sms- és emailértesítés

Kölcsönzéseidről email- vagy sms-értesítőt is kérhetsz. A konyvtar.hu segítségével egy helyen láthatod a kölcsönzéseidet, akár több könyvtárból is. A kölcsönzéseidet a portálon naponta frissítik, de a Kölcsönzések polcodon a frissítést te is bármikor kérheted.

Ha igénybe szeretnéd venni a szolgáltatást, egyszerűen regisztrálnod kell a konyvtar.hu oldalon, majd a Könyvtárak menüpontban rákeresve be kell jelölnöd a könyvtárunkat kedvencnek:

Ezután meg kell adni az olvasójegyeden vagy diákigazolványodon szereplő vonalkódot és a hozzá tartozó jelszót (születési hónap-nap, tehát ha augusztus 5-én születtél, akkor a jelszavad 0805):

E-mail értesítés:
A kölcsönzések lejárata előtt két nappal e-mailben értesítést kapsz a regisztrációkor megadott címedre. Ez a szolgáltatás alapértelmezetten minden felhasználónknak be van kapcsolva.

SMS értesítés:
A nálad lévő könyvek lejáratáról ingyenes SMS értesítést is kaphatsz a Google Naptár segítségével.  Ehhez egy Gmail fiókra van szükséged. Ha nincs ilyened, akkor vagy hozz létre egy Gmail fiókot magadnak, vagy regisztráld a meglévő e-mail címedet ide kattintva. Ezután nyisd meg a Naptárat! A naptáron belül a Beállítások/Settings menüpontban meg kell adnod a mobiltelefonszámod, amelyet egy, a Google által sms-ben küldött kóddal tudsz megerősíteni:

Ha ez megvan, akkor a konyvtar.hu Beállításaim menüpontjában engedélyt kell adnod a naptáradba való írásra:

Ezt követően a konyvtar.hu automatikusan létrehozza eseményként az éppen lejáró könyveidet a naptáradban, és a lejárat előtt két nappal emailben vagy beállításaidnak megfelelően sms-ben értesít.

Ha bármilyen kérdésetek felmerül az értesítés használatával kapcsolatban, írjatok a momekonyvtar[@]gmail[.]com címre!