retin-a cream online
Diplomamunkák feltöltése 2016
English version Facebook Feliratkozás a könyvtár híreire RSS-ben

Online tartalmak

Digitalizált évkönyvek

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (akkor Magyar Iparművészeti Egyetem) kérésére 2004-ben készült el az Iparművészeti Iskola Évkönyveinek 1880 és 1936 között megjelent köteteinek digitalizálása. A kutatási célú, nyomdai reprint minőségű reprodukciók mellett elkészítették az évfolyamok PDF e-könyv változatát is, mely nyomtatás és módosítás elleni biztonsági korlátozással vannak ellátva. A PDF az eredeti oldalképeket (facsimile) mutatja, de a szövegek is alá vannak töltve, így a teljes szövegű kereshetőség is megoldott.

Alább a legutóbb feltöltésre került kötet lapozható át, de ezen a linken a többi évkönyv is megtalálható.

A további digitalizált évkönyvek ezen a linken érhetőek el.

 

Online elérhető folyóiratok

A MOME-Könyvtár által előfizetett nyomtatott folyóiratok közül az alábbi háromnak teljes szövegű online változatát is használhatjuk a MOME IP-címéről az alábbi linkeken:

A Ceramics Art and Perception digitális változatát csak névvel és jelszóval érhetjük el, melyet beiratkozott olvasóink a könyvtárostól kérhetnek el. A nevet és jelszót a folyóirat honlapján az online elérés linkjére kattintva adjuk meg.

  • The Budapest Times / Budapester Zeitung

A Budapester Zeitung és a The Budapest Times szerkesztőségének egyik célja a magyarországi idegennyelv-oktatás támogatása, ezért 2012.11.03-tól kezdődően 2013. június végéig ingyen biztosítja Egyetemünk számára az angol nyelvű The Budapest Times, valamint a német nyelvű Budapester Zeitung online elérését. Igény esetén emailben tudjuk küldeni az egyes számokat, ezügyben keressétek Kun Dorottyát a dkun[@]mome[.]hu címen!

 

  • A Springer Kiadó e-könyveinek kísérleti elérése

A Springer nyújtja a világon a legnagyobb tudományos,műszaki és orvosi (STM) e-könyv választékot (55 000 cím, évi 7000 gyarapodás, 2015-re pedig 100 000-re nő a címek száma az archívummal 1840-ig visszamenően). A gyűjtemény monográfiákat, tankönyveket, kézikönyveket, referenszműveket, sorozatokat tartalmaz.

·        SpringerProtocol – protokollok az élő természettudomány és az orvosbiológia területén,

·        SpringerImages –  3,5 millió tudományos, műszaki és orvosi képanyag,

·        SpringerMaterials – a világ legnagyobb fizikai és kémiai adattára (Landolt-Börnstein),

·        zbMath –  a világ legteljesebb és legrégebbi matematikai bibliográfiai adatbázisa.